Gratis proefdruk

Snel geleverd

Zelf online kaartjes ontwerpen

Papiersoorten

Bij kaartenprintservice kunt u kiezen uit verschillende papiersoorten.

Wit natuurkarton - 300 grams Plano®Superior

Plano®Superior is een hoogwaardig houtvrij offsetpapier en heeft een glad oppervlak waardoor glasheldere tekst en perfecte beeldreproductie gegarandeerd zijn.

Wit gestreken karton - 300 grams Ensocoat 2S

Ensocoat 2S is een helder wit, tweezijdig dubbelgestreken karton. Deze papiersoort heeft een matte uitstraling met een zeer glad oppervlak.

Crème - 300 grams Bio Top 3® next

Bio Top 3® next is een natuurwit, houtvrij ongestreken premium papier, geproduceerd zonder gebruik van optische witmakers.

Luxe glinster - 250 grams Majestic Classic

Majestic Classic is een houtvrij tekst- en omslagpapier met een tweezijdig iriserend oppervlak. De glinsterende metallic look van Majestic Classic geeft drukwerk een bijzondere uitstraling: zacht, elegant en uniek

Welke papiersoort moet ik kiezen?

Elke papiersoort heeft een ander effect op hoe de kleuren worden weergegeven. Zelfs op een beeldscherm zijn kleuren al moeilijk te beoordelen. Door een proefdruk aan te vragen op de door jullie gekozen papiersoort kun je zelf het resultaat beoordelen.

Papierwaaier Kaartenprintservice
Bestel je gelijk de gratis papierwaaier mee dan heb je meteen een overzicht van alle papiersoorten die we aanbieden. Tevens is de waaier bedrukt zodat je ook hierin de verschillen kan zien .

Kaartenprintservice maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten functioneren en voor het verzamelen van statistieken over de werking van de website. Lees meer over ons cookiebeleid