Gratis proefdruk

Snel geleverd

Zelf online kaartjes ontwerpen

Geboortekaartje meisje

Gefeliciteerd, jullie verwachten een meisje! Op deze website vind je geboortekaartjes in allerlei soorten en maten. Een geboortekaartje kun je makkelijk personaliseren met de online editor. Vraag gratis een proefdruk aan. Voor 14.00 uur besteld = de volgende dag verzonden.

Toon filters

Geboortekaartje meisje

Op deze pagina vind je alle kaartjes in de categorie 'geboortekaartje meisje'. Je kunt selecteren op thema, stijl, categorie, soort, type en/of dieren. Teksten en afbeeldingen kun je gemakkelijk zelf aanpassen met de online editor.

Geboortetekst op kaartje meisje

Op deze site vind je kaartjes met verschillende soorten teksten. Deze teksten kun je uiteraard naar eigen inzicht aanpassen. Misschien wil je graag een songtekst op je kaartje. Isn't she lovely van Stevie Wonder pas perfect bij een kaartje voor een meisje:

Isn't she lovely
Isn't she wonderfull
Isn't she precious
Less than one minute old
I never thought through love we'd be
Making one as lovely as she
But isn't she lovely made from love

Foto op geboortekaartje meisje

Laat de wereld kennis maken met je dochter middels een foto op het geboortekaartje. Vind op de pagina 'foto' alle kaartjes waar je een foto op kunt zetten. Uiteraard kun je deze kaartjes naar wens aanpassen met de online editor.

Geboortekaartje meisje met dieren

Wij hebben een ruim assortiment aan kaartjes met dieren voor 'geboortekaartje meisje'. Denk hierbij aan kaartjes met apen, uilen en olifanten. Geef je persoonlijke draai aan de kaartjes met de online editor.

Schuifkaartje geboortekaartje meisje

Wij hebben verschillende soorten geboortekaartjes in het assortiment. Van pop-up kaartjes, doordraaiers, tot tipi-kaarten. Eén van onze favorieten is het schuifkaartje. Wanneer je de kaart uittrekt verschijnt er een foto van jullie dochter.

Verschillende vormen geboortekaartje meisje

Er zijn verschillende soorten en maten voor het 'geboortekaartje meisje'. De meest gangbare vormen zijn rechthoekig en vierkant. Maar wist je dat je ook kaartjes kunt bestellen in de vorm van twee voetjes of een luchtballon? Laat je verrassen en bekijk op de pagina 'oriëntatie - andere vormen' naar de verschillende opties.

Kaartenprintservice maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten functioneren en voor het verzamelen van statistieken over de werking van de website. Lees meer over ons cookiebeleid