Gratis proefdruk

Snel geleverd

Zelf online kaartjes ontwerpen

Christelijke geboortekaartjes

Gefeliciteerd met jullie kleine wonder. Wij hebben passende christelijk geboortekaartjes om uw geschenk van God te delen. Het ontwerpen gaat snel en makkelijk met onze online editor. Ter inspiratie hebben we ook christelijke geboortegedichtjes verzameld. Natuurlijk kunt u uw geboortekaart ook compleet naar eigen smaak invullen. En goed om te weten: wij produceren en versturen niet op zon- en feestdagen.

Toon filters

Vraag een gratis proefdruk voor het geboortekaartje aan

Een geboortekaartje ziet er 'in het echt' altijd anders uit dan op het scherm. Met een gratis proefdruk weet u zeker dat het kaartje precies wordt zoals u het zich voorstelt. Gebruikk de kortingscode "PROEFDRUK", dan is de proefdruk gratis. En vraag gelijk ook een gratis papierwaaier aan om een indruk van de papiersoorten te krijgen.

Christelijke geboortekaartes op ouderwetse wijze

Wij bieden christelijk geboortekaartjes in alle soorten en maten. Zo staat een uitgebreid assortiment met traditionele of ouderwetse geboortekaartjes klaar. Net als bij alle andere kaarten zijn de mogelijkheden om deze aan te passen vrijwel onbeperkt. Neem een kijkje ter inspiratie en start met een eigen ontwerp. Of gebruik een kant-en-klaar ontwerp van de site. Op deze site vind je ook een uitgebreid overzicht van christelijke gedichten.

Alle soorten én stijlen christelijke kaartjes

Ook in moderne christelijke geboortekaartjes bieden we een ruime keuze. Zo hebben we keuze uit meer dan honderd geboortekaartjes met dieren. Bijvoorbeeld kaartjes met vogels en zwanen. Of de wat meer traditionele ooievaar of een uil. Ook traditionele Hollandse kaarten leveren wij snel en makkelijk aan huis. Bekijk het voorbeeld hieronder.

Christelijk geboortekaartje ontwerpen traditioneel

Ontdek onze christelijke geboortekaartjes

Onze editor is makkelijk en snel in gebruik. Ontwerpen en voorbeelden van christelijke geboortekaartjes staan al klaar. De start om tot een mooi en stijlvol christelijk ontwerp te komen voor het geboortekaartje van jullie zoon, dochter of meerling. Denk daarbij ook eens aan de pop-up kaartjes. Niet alleen opvallend, het staat ook mooi of tafel, in de kast of op een vensterbank.

Blader rustig door de uitgebreide collectie geboortekaartjes. Maak gebruik van de filteropties om te komen tot het christelijke ontwerp dat past bij jullie eigen voorkeuren. Zoals vermeld kunt u alle kaartjes aanpassen naar je eigen voorkeuren, met eigen teksten en eventueel foto. Wie voor 14.00 uur bestelt, heeft de geboortekaartjes morgen is. Met uitzondering van de you and me cards. Maak nu een eigen uniek christelijk geboortekaartje.

Kaartenprintservice maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten functioneren en voor het verzamelen van statistieken over de werking van de website. Lees meer over ons cookiebeleid