Gratis proefdruk

Snel geleverd

Zelf online kaartjes ontwerpen

Kaartjes voor adoptie

Gefeliciteerd, jullie krijgen een kindje! Dit fantastische nieuwe verdient een mooi kaartje. Bekijk op deze pagina de verschillende soorten kaartjes die bij de komst van een kindje passen. Of het nou om een baby'tje gaat, of om een kleuter. Elk kaartje kun je makkelijk personaliseren met de online editor. Vraag gratis een proefdruk voor 14.00 uur aan en het kaartje wordt de volgende dag verzonden.

Toon filters

Geboortekaartje voor adoptiekind

Op de pagina 'Kaartjes voor adoptie' vind je een verscheiden assortiment aan kaartjes. Elk kaartje kun je makkelijk naar eigen wens aanpassen met de online editor.

Foto op adoptiekaartje

Op de pagina 'foto' hebben we een selectie met kaartjes staan waarop je een foto kunt toevoegen. De perfecte manier om familie en vrienden kennis te laten maken met jullie zoon of dochter. Elk kaartje kan naar wens worden aangepast met de online editor.

Teksten op adoptiekaartje

De meeste geboortekaartjes op onze site bevatten al teksten. Deze kun je echter makkelijk aanpassen naar eigen wens. Misschien is onderstaande tekst iets voor jullie kaartje?

Wachten op jou
het duurde zo lang
we droegen je in ons hart
heel wat langer dan veertig weken

Adoptiekaartje met dieren

Dieren op geboortekaartjes doen het altijd goed. Wij hebben veel verschillende kaartjes met o.a. apen, uilen en olifanten in ons assortiment. Bekijk op de pagina 'dieren' ons gehele assortiment.

Goedkope adoptiekaartjes

Je kunt een adoptiekaartje zo duur maken als je zelf wil. Wij hebben ook geboortekaartjes in het lage prijssegment. Kaartjes die niet te herkennen zijn als een 'goedkoop geboortekaartje'. Bekijk ons assortiment en overtuig jezelf van onze lage prijzen.

Populaire adoptiekaartjes

Wij hebben veel kaartjes in vele soorten en maten. Een 'populair kaartje' op dit moment zijn de tipi-kaartjes. Deze tipi-kaartjes hebben vier zijkanten en kun je makkelijk neer zetten. Vraag een gratis proefdruk aan met de kortingscode 'proefdruk'.

Kaartenprintservice maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten functioneren en voor het verzamelen van statistieken over de werking van de website. Lees meer over ons cookiebeleid