Gratis proefdruk

Snel geleverd

Zelf online kaartjes ontwerpen

Simpele geboortekaartjes

Gefeliciteerd, jullie zijn in verwachting van een kindje! Op deze website vind je een ruim assortiment aan geboortekaartjes. Van basic tot uitbundig en van kant-en-klaar tot volledig eigen ontwerp. Vraag gratis een proefdruk voor 14.00 uur aan en het kaartje wordt de volgende dag verzonden.

Toon filters

Simpel geboortekaartje meisje

Op de pagina 'geboortekaartje meisje' vind je een verscheidenheid aan kaartjes voor jullie toekomstige dochter. Je kunt het kaartje zo druk of simpel maken als je zelf wilt. Ieder kaartje pas je persoonlijk naar smaak aan via de online editor.

Simpel geboortekaartje jongen

We hebben een uitgebreid aanbod van kaartjes voor jullie zoon op de pagina 'geboortekaartje jongen'. In het keuzemenu kun je aangeven naar wat voor stijl geboortekaartje je op zoek ben. Kies bijvoorbeeld voor de stijl klassiek als je op zoek bent naar iets 'simpels'.

Simpel geboortekaartje met dieren

Dieren doen het altijd goed op een geboortekaartje, of je nou een zoon of een dochter verwacht. Bekijk hier al onze geboortekaartjes met dieren. Is een kaartje net niet helemaal naar je smaak? Gebruik dan online editor om het kaartje te personaliseren.

Teksten voor simpel geboortekaartje

Vrijwel alle kaartjes op onze website zijn voorzien van een geboortetekst. Deze teksten kun je gemakkelijk aanpassen via de online editor. Wil je inspiratie opdoen voor leuke geboorteteksten? Kijk dan eens op de website van 24 Baby.

Blanco simpel geboortekaartje

Wij bieden de mogelijkheid om zelf een simpel geboortekaartje te ontwerpen met onze 'blanco kaartjes'. Kies zelf het formaat van het kaartje en ga aan de slag met online editor. Voeg zelf afbeeldingen of foto's in en selecteer het gewenste lettertype. Ontwerp klaar? Vraag een gratis proefdruk aan met de kortingscode 'proefdruk'.

Inlegkaart simpel geboortekaartje

Naast geboortekaartjes vind je ook een assortiment aan inlegkaartjes op onze website. Inlegkaartjes kun je gebruiken om bijvoorbeeld een kraamfeest aan te kondigen.

Kaartenprintservice maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten functioneren en voor het verzamelen van statistieken over de werking van de website. Lees meer over ons cookiebeleid