Gratis proefdruk

Snel geleverd

Zelf online kaartjes ontwerpen

Zelf je geboortekaarte ontwerpen

Een geboortekaartje ontwerpen. Deel jullie kleine wonder met de wereld via een geboortekaartje naar eigen ontwerp. Via onze tool kun je eenvoudig je geboortekaartje online ontwerpen. Kies uit de vormen en afmetingen hieronder. En maak er vervolgens helemaal je eigen ontwerp van. Ook je eigen formaten en ontwerpen zijn welkom. De proefdruk is nu gratis met de kortingscode “proefdruk”.

Toon filters

Geboortekaartje ontwerpen gratis

Het ontwerpen van een geboortekaartje moet bovenal leuk zijn. En met onze gratis online ontwerptool is het dat ook. Je start met het bepalen van de vorm door een van kaartjes hierboven te kiezen. Vervolgens wordt je stap voor stap door het proces van geboortekaartjes ontwerpen en drukken geloodst. En geboortekaartjes ontwerpen is gratis.

Geboortekaartjes ontwerpen: hoe werkt het?

Het geboortekaartje online ontwerpen is makkelijk. Ons speciale 'geboortekaartjes ontwerpen programma' leidt je door de verschillende stappen. Het wijst zich vanzelf:

  • kies een vorm kaart uit (enkel, dubbel, tipi, etc.)
  • klik rechtsboven op 'ontwerp dit kaartje' en ga aan de slag
  • voeg vervolgens eigen teksten, foto's, vormen, kleuren en stijlen in
  • bekijk het ontwerp van alle kanten in 3D en pas het aan waar nodig
  • ben je klaar of wil je later verder gaan? Je slaat het ontwerp van jouw geboortekaartje eenvoudig op.

Ook bijzondere vormen geboortekaartjes

Geboortekaartje ontwerpen online kan ook met bijzondere vormen zoals de tentkaart

Ook een bijzondere vorm als een 'tentkaart' kun je zelf ontwerpen als geboortekaartje

Geboortekaart eigen ontwerp drukken

Heb je al een compleet eigen ontwerp gemaakt met afwijkende formaten? Of heb je al een kant-en-klaar bestand in bijvoorbeeld PDF of InDesign? Neem dan even contact met ons op. Dat kan via het contactformulier en per mail (info@kaartenprintservice.nl). Je kunt op werkdagen (ma t/m vr) tussen 8.30 en 17.00 uur ook bellen met 0570-606354.

Geboortekaartjes ontwerpen online: inspiratieteksten

Kleuren, lettertypen, afmetingen, foto', afbeeldingen..... mogelijkheden genoeg als je je geboortekaartje online ontwerpt. Een mooie tekst maakt het geboortekaartje persoonlijk. Alleen is een goede tekst verzinnen vaak lastig. Daarom hebben we een pagina vol met inspiratieteksten voor geboortekaartjes voor je klaarstaan. Laat je inspireren voor jouw persoonlijke tekst op jouw persoonlijke geboortekaartje!

Word geboortekaart ontwerper

Wij maken het zelf ontwerpen van geboortekaartjes makkelijk. Via ons 'geboortekaartjes ontwerpen programma'. Met blanco kaartvormen en inspiratieteksten voor geboortekaartjes. Wordt met onze hulp een geboortekaart ontwerper. Kom je er niet helemaal uit? Laat je inspireren door andere ontwerpers om zo je droomkaart te maken.

Kaartenprintservice maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten functioneren en voor het verzamelen van statistieken over de werking van de website. Lees meer over ons cookiebeleid