Gratis proefdruk

Snel geleverd

Zelf online kaartjes ontwerpen

Geboortekaartje 2e kind

Gefeliciteerd, jullie zijn in verwachting van een tweede kindje. Zoek of ontwerp eenvoudig een kaartje onder het kopje 'geboortekaartje 2e kind'. Wij bieden een ruime keuze aan kaartjes waar de oudere broer of zus ook een plekje hebben. Je kunt het kaartje naar eigen smaak aanpassen met de online editor.

Bekijk onze pagina met inspiratie teksten voor grappige, leuke en lieve geboortegedichtjes en tekstjes.

Toon filters

Geboortekaartje 2e kind

Van harte gefeliciteerd met de zwangerschap van jullie tweede kindje. Op de pagina 'geboortekaartje 2e kind' kun je volop inspiratie opdoen voor een geboortekaartje. Je kunt een bestaand ontwerp kiezen, maar ook zelf iets ontwerpen met de online editor. En als extra tip: leuke manieren om je kind te vertellen dat het een broertje of zusje krijgt.

Geboorte tekst op kaartje 2e kind

Voor het 'geboortekaartje 2e kind' kun je gebruik maken van de voorgestelde teksten op de kaartjes, maar je kun ze ook personaliseren in de online editor. Misschien wil je een grappige opmerking van de toekomstige broer of zus op het kaartje zetten toen hij/zij hoorde dat er een baby bij komt.

Foto op geboortekaartje 2e kind

Jouw wolk van een baby gelijk laten zien aan familie en vrienden? Kies dan voor een foto op het geboortekaartje. Selecteer hiervoor bij soorten kaartjes het onderwerp 'foto' en bekijk het uitgebreide aanbod aan mogelijkheden. Via de online editor voeg je de foto makkelijk toe aan je kaartje.

Geboortetegeltje 2e kind

Een origineel geboortekaartje versturen? Denk dat eens aan onze geboortetegeltjes. Deze tegeltjes zullen niet bij het oud papier belanden en een mooi aandenken zijn aan de geboorte van jullie tweede kind.

Inlegkaartjes geboortekaartje 2e kind

Tegelijkertijd met het geboortekaartje een uitnodiging versturen voor het kraamfeest? Dat kan! Kijk naar de mogelijkheden op de pagina 'inlegkaartjes'.

Voorkant inlegkaartjeAchterkant inlegkaartje

Envelop voor geboortekaartje 2e kind

Het is mogelijk om bij ons vooraf los de enveloppen te bestellen, zodat je tijdig alle adressen kunt schrijven. De enveloppen zijn in veel verschillende kleuren beschikbaar.

Kaartenprintservice maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten functioneren en voor het verzamelen van statistieken over de werking van de website. Lees meer over ons cookiebeleid