Gratis proefdruk

Snel geleverd

Zelf online kaartjes ontwerpen

Geboortekaartjes voor tweelingen en meerlingen

Gefeliciteerd met de komst van jullie tweeling/meerling! Wij hebben een ruime selectie aan kaartjes voor tweelingen. Je kunt het originele design gebruiken, maar deze is ook makkelijk te personaliseren middels de online editor. Vraag gratis een proefdruk voor 14.00 uur aan en het kaartje wordt de volgende dag verzonden.

Toon filters

Geboortekaartje tweeling/meerling

Op de pagina 'Geboortekaartjes voor tweelingen en meerlingen' kun je ideeën opdoen voor het perfecte geboortekaartje voor jullie kinderen. Uiteraard kun je ook een kaartje voor een eenling eenvoudig aanpassen naar een geboortekaartje voor een tweeling/meerling met de online editor.

Geboorte tekst op kaartje tweeling

Onze kaartjes bevatten al verschillende geboorteteksten. Deze kun je aanpassen naar je eigen smaak. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijke gedichtje of songtekst van je favoriete artiest. Wat vind je van de onderstaande tekst?

De geboorte van een kind
is steeds opnieuw een wonder
maar twee wonderen tegelijk
dat is wel heel bijzonder

En bekijk meer voorbeelden van gedichten voor op het kaartje van je tweeling of meerling.

Foto op geboortekaartje tweeling/meerling

Een betere manier om je kinderen voor te stellen is er haast niet. Laat je vrienden en familie gelijk kennis maken met je kroost door een geboortekaartje te kiezen met een foto. Het kaartje kun je naar wens aanpassen met de online editor.

Verschillende soorten geboortekaartjes tweeling

Wij hebben verschillende soorten geboortekaartjes. Eén van onze favorieten is het pop-up geboortekaartje. Bij dit kaartje komt er een leuke afbeeldingen naar voren bij het openen van de kaart. De kaart kun je ook makkelijk neerzetten.

Pop-up geboortekaartje voor tweelingPop-up geboortekaartje voor tweeling van bovenaf gezien

Geboortekaartje met dieren voor tweelingen en meerlingen

Wij hebben geboortekaartjes in verschillende stijlen. De categorie dieren is er hier eentje van. Neem een kijkje op deze pagina en laat je inspireren door verschillende kaartjes. Elk geboortekaartje kun je makkelijk personaliseren met de online editor. Pop-up geboortekaartje voor tweeling

Blanco kaartje tweelingen en meerlingen

Weet jij al precies hoe het geboortekaartje voor je tweeling/meerling eruit moet komen te zien? Ontwerp dan je kaartje helemaal zelf met de online editor. Kies op de de pagina 'blanco kaartjes' het juiste formaat kaartje en vul de rest zelf in.

Kaartenprintservice maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten functioneren en voor het verzamelen van statistieken over de werking van de website. Lees meer over ons cookiebeleid