Gratis proefdruk

Snel geleverd

Zelf online kaartjes ontwerpen

Geboortekaartje jongen

Gefeliciteerd, jullie verwachten een zoon. Zoek of ontwerp eenvoudig een kaartje onder het kopje 'geboortekaartje jongen'. Je kunt eenvoudig een voorselectie maken door voor een bepaald soort of stijl te kiezen. Vraag gratis een proefdruk voor 14.00 uur aan en het kaartje wordt de volgende dag verzonden.

Toon filters

Geboortekaartje jongen

Op deze pagina zit je goed om een 'geboortekaartje jongen' te ontwerpen. Doe inspiratie op voor jouw droomkaartje door alle mogelijkheden te bekijken. Teksten en afbeeldingen kun je gemakkelijk zelf aanpassen met de online editor.

Geboorte tekst op kaartje jongen

Voor het 'geboortekaartje jongen' kun je gebruik maken van de voorgestelde teksten, maar deze kun je ook makkelijk personaliseren. Gebruik hiervoor de online editor. Doe hier ideeën op voor een tekst op je geboortekaartje.

Foto op geboortekaartje jongen

Laat familie en vrienden gelijk kennis maken met jullie zoon door een foto te gebruiken op het geboortekaartje. Het gebruik van foto's op onze kaartjes is heel goed mogelijk. Selecteer hiervoor bij soorten kaartjes het onderwerp 'foto' en je vindt hier een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden. Via de online editor voeg je de foto makkelijk toe aan je kaartje.

Geboortekaartje jongen met dieren

Er zijn veel verschillende soorten geboortekaartjes voor een jongen. Een populaire variant zijn de geboortekaartjes met dieren. Er zijn verschillende opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een kaartje met een aap, beer of een vogel.

Pop-up geboortekaartje jongen

Wil je een origineel geboortekaartje? Denk dan ook aan de pop-up kaartjes. Een opvallend kaartje die het goed doet op de schoorsteenmantel. Wat vind je bijvoorbeeld van het onderstaande 3d-kaartje?

geboortekaartje jongen met pop-up van taart

Verschillende vormen 'geboortekaartje jongen'

Geboortekaartjes zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Denk hierbij aan liggende, staande en vierkante kaartjes. Heb je liever een geboortekaartje in de vorm van een hartje of beer? Dit is ook mogelijk! Maak je geboortekaartje helemaal naar wens af met de online editor.

Kaartenprintservice maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten functioneren en voor het verzamelen van statistieken over de werking van de website. Lees meer over ons cookiebeleid