Gratis proefdruk

Snel geleverd

Zelf online kaartjes ontwerpen

Ouderwetse geboortekaartjes

Wil je graag het behagelijke gevoel van vroeger oproepen bij jullie geboortekaartje? Kijk dan eens bij onze ouderwetse geboortekaartjes. Van vintage tot klassiek van nostalgie naar retro.

Ook de keuze van papier kan veel doen met de uitstraling van je kaartje. Benieuwd hoe het kaartje er uit komt te zien op een bepaald soort papier, vraag dan een gratis proefdruk aan met de kortingscode "PROEFDRUK". Vraag gelijk ook een gratis papierwaaier aan om een indruk van de papiersoorten te krijgen.

Toon filters

Ouderwetse geboortekaartjes

Echte ouderwetse geboortekaartjes ontwerp je op een moderne en snelle manier bij ons. Met bijvoorbeeld een mooie klassieke afbeelding en bijpassende tekst. Maak een stijlvolle en tijdloze kaart voor jullie gedenkwaardige moment. Wij hebben hiervoor alles in huis. En bestel je je kaart voor 14.00 uur? Dan heb je hem al de volgende dag in huis (met uitzondering van de you and me cards). Je wilt natuurlijk weten wat je krijgt. Daarom is een proefdruk bij ons gratis met de kortingscode 'PROEFDRUK'.

Ouderwetse geboortekaartjes. 'Hoe heurt het'?

Leuk om te weten als je op zoek bent naar een meer klassieke manier om de geboorte van jullie kindje aan te kondigen. Want niet alleen de geboortekaartjes waren vroeger anders. Ook de teksten er op, en de gewoontes eromheen, zijn flink veranderd. Hoe deed de adel het vroeger? Eenvoud was troef. Bekijk hoe de rijke en adelijke Nederlanders vroeger lieten weten dat er een nieuwe telg in de familie geboren was.

Foto op ouderwetse geboortekaartjes?

Gaan een nostalgische kaart en foto niet samen? Niets is minder waar. Ook wanneer je een ouderwetse of klassieke uitstraling wilt kun je dat prima combineren met een foto. Er zijn zelfs kaarten waarin een nostalgische fotocamera is verwerkt. Kortom: genoeg keuze om klassiek én orgineel te zijn. Kijk maar eens in onze collectie ouderwetse geboortekaartjes met foto.

Ouderwetse geboortekaartjes met klassieke fotocamera

Ouderwets geboortekaartje met klassieke camera

Ontdek onze collectie ouderwetse geboortekaartjes

Met onze eenvoudige editor kun je snel en gemakkelijk je ouderwetse geboortekaartjes ontwerpen. Natuurlijk staan er al ontwerpen en voorbeelden voor je klaar. Zo helpen we je om tot een mooi en stijlvol ouderwets ontwerp te komen voor het geboortekaartje voor jullie zoon, dochter of meerling.

Blader eens rustig door onze uitgebreide collectie geboortekaartjes en maak gebruik van de filteropties om tot een selectie te komen die past bij je eigen voorkeuren. Zoals vermeld kun je alle kaartjes aanpassen naar je eigen voorkeuren, met eigen teksten en eventueel foto. En als je voor 14.00 uur bestelt, dan heb de geboortekaartjes morgen is. Met uitzondering van de you and me cards. Maak nu je eigen unieke geboortekaartje.

Kaartenprintservice maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten functioneren en voor het verzamelen van statistieken over de werking van de website. Lees meer over ons cookiebeleid