Gratis proefdruk

Snel geleverd

Zelf online kaartjes ontwerpen

Goedkope geboortekaartjes

Maak een keuze uit meer dan honderden goedkope geboortekaartjes. Al vanaf 71 cent. Trendy of juist traditioneel, met of zonder foto, ongevouwen of juist in 3D.... Maak er geheel je eigen ontwerp van om je gezinsuitbreiding aan te kondigen. Of kies een van de templates.

Toon filters

Trendy en goedkope geboortekaartjes

Trendy geboortekaartjes zijn niet duur. Persoonlijke geboortekaartjes kunnen goedkoop zijn. En ook zelf ontwerpen kan heel voordelig zijn. Wij bieden je geboortekaartjes in alle soorten, maten en prijzen. Overtuig je zelf en bekijk de kaarten hierboven én de lage prijzen die erbij horen. Goedkoop en kwaliteit gaan bij ons heel goed samen. Overtuig je zelf een vraag een gratis proefdruk aan.

Waarom zijn jullie geboortekaartjes zo goedkoop?

De kosten van geboortekaartjes zijn een optelsom van veel dingen. Door dikker of ander papier, het vouwen en extra materialen zoals glitters of hout wordt een geboortekaart duurder. Het goede nieuws is daarom dat we een hele mooie, stijlvolle en kleurrijke kaart kunt laten drukken tegen een lage prijs. Geheel naar jullie eigen ontwerp. Het enige wat we van jullie vragen is een keuze uit ruim 150 geboortekaartjes zonder extra poespas

Maak je geboortekaartjes nog goedkoper voor jezelf

Jij wilt de geboorte van jullie kleine wonder aankondigen. Zonder daarvoor diep in de buidel te tasten. Daarom let je op de kosten per stuk van je geboortekaartjes. Wat je misschien niet weet is dat je nog meer kunt besparen. Wij hebben tips voor je op een rij gezet:

  • beperk het aantal kaarten. Moet iedere collega of teamgenoot een aparte kaart?
  • weet wie je een kaart wilt sturen. Dan hoef je maar een paar reservekaarten te bestellen
  • kijk niet alleen naar de prijs per stuk. Wat kost een proefdruk? Bij ons krijg je hem gratis
  • welke kaarten kun je zelf bezorgen? Zelf kaarten rondbrengen is ook nog eens gezond

Wij hebben al onze tips om de kosten rond jouw geboortekaartjes zo laag mogelijk te houden voor je verzameld op een aparte pagina.

Voordelig in prijs, trendy, hip en luxe in uitstraling

Dat je minder betaalt, zien de ontvangers van je kaart niet. Zij ontvangen een door ons gemaakt kwaliteitsproduct. Hieronder twee voorbeelden van kaartjes die je bij ons heel voordelig bestelt.

Goedkoop geboortekaartje maar wel trendy en hip met steigerhouten achtergrond

Goedkoop geboortekaartje met gratis proefdruk

Overtuig jezelf: vraag een gratis proefdruk aan

Ervaar zelf dat goedkope geboortekaartjes en kwaliteit heel goed samen gaan. Wij bieden je kwaliteit en bieden je een gratis proefdruk aan om je te overtuigen. Dan weet je zeker dat het geboortekaartje helemaal naar jouw wens is. Bij Kaartenprintservice.nl geen vervelende verrassingen: een proefdruk is gratis.

Kaartenprintservice maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten functioneren en voor het verzamelen van statistieken over de werking van de website. Lees meer over ons cookiebeleid