Gratis proefdruk

Snel geleverd

Zelf online kaartjes ontwerpen

Kosten geboortekaartjes

Kwaliteit voor een goede prijs

Wat kosten geboortekaartjes ongeveer? De kosten voor geboortekaartjes worden bepaald aan de hand van de hoeveelheid en het soort kaartje dat je kiest. Wij bieden een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding, waardoor je voor een scherpe prijs over prachtige geboortekaartjes beschikt. Vergelijk onze prijzen gerust met andere aanbieders.

Op de overzichtspagina met babykaartjes zie je gelijk de vanaf prijs van de kaartjes. Wanneer je doorklikt naar de productpagina van het kaartje zie je onder productspecificaties 3 subcategorieën staan, eigenschappen, prijzen en gerelateerde producten. Klik op de categorie prijzen, hier zie je de kosten voor het geboortekaartje staan bij de verschillende oplages.

Toon filters

Goedkope geboortekaartjes

Natuurlijk wil je je kleine wonder op een mooie en originele manier met de wereld delen. En dat hoeft echt niet heel veel te kosten. Want er is genoeg waaraan je geld wilt uitgeven rondom je kleintje. Goedkope geboortekaartjes zijn dan een prima keuze. Stijlvol, mooi én origineel. In het overzicht zie meteen wat een kaartje per stuk kost. En hoe meer je afneemt, hoe goedkoper de kaartjes worden.

Geboortekaartje ontwerpen

Ook bij goedkope geboortekaartjes heb je veel mogelijkheden om ze naar jullie eigen wensen aan te passen. Via de handige online editor voeg je makkelijk en snel teksten en eventueel foto's toe. Goed dat jullie bezig met het onderwerp 'kosten geboortekaartjes'. Een geboortekaartje ontwerpen in je eigen stijl kan ook heel voordelig. Bekijk ons aanbod en overtuig jezelf. Wat denk je bijvoorbeeld van het kaartje hieronder?

Voorbeeld waarbij kosten geboortekaartje laag zijn

Tips om kosten geboortekaartjes te verlagen

Hoe kun je de kosten voor je geboortekaartjes verlagen? Onthoud dat alle extra's ook extra geld kosten. Hieronder 10 tips om onnodige extra's te vermijden en minder te betalen voor je geboortekaartjes:

  1. stuur één geboortekaartje naar bijvoorbeeld je werk of sportclub
  2. maak vooraf een lijst met ontvangers zodat je het aantal precies helder hebt
  3. kijk of sommigen op de lijst niet al bij een groep horen die een kaart ontvangt (zie punt 1)
  4. beperk het aantal reservekaartjes. Als je een goede lijst hebt gemaakt, zijn die nauwelijks nodig
  5. hoeveel waarde hecht je aan enveloppen met extra's zoals kleur of glitters? Extra's kosten geld
  6. kun je enveloppen zelf schrijven of etiketten gebruiken? Dat is goedkoper dan vooraf laten toesturen
  7. kijk naar de kosten per stuk. Een enkele rechthoekige kaart op standaardformaat kan mooi zijn en niet duur
  8. is de proefdruk van het geoortekaartje gratis? Bij ons wel. Je weet altijd zeker dat de kaart zo is als jij hem hebt bestelt
  9. geboortezegels zijn leuk. Echter alleen per 50 te koop. Haal je dat aantal niet? Denk dan na over gewone zegels
  10. en de laatste (gezonde) tip: kom in beweging en bezorg kaartjes in de buurt zelf

Bekijk meer tips om het perfecte kaartje te vinden tegen een goede prijs.

Gratis proefdruk geboortekaartje

Betalen voor een proefdruk van een geboortekaartje? Dat hoeft bij ons niet. Iets om op te letten bij de vraag wat kosten geboortekaartjes? Want dit staat natuurlijk niet vermeld bij de prijs per stuk. Als je dan zeker wilt weten dat het geboortekaartje helemaal naar jouw wens is, moet je betalen. Bij Kaartenprintservice.nl geen vervelende verrassingen: een proefdruk is gratis.

Kaartenprintservice maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten functioneren en voor het verzamelen van statistieken over de werking van de website. Lees meer over ons cookiebeleid