Gratis proefdruk

Snel geleverd

Zelf online kaartjes ontwerpen

Tipitent kaart

Ontdek onze leuke tipitent kaartjes. Door de speciale vouwwijze past deze kaart in een standaard 14x14 cm envelop.
De tipi's zijn in verschillende kleurstellingen te vinden. Ontwerp het kaartje met de online editor naar je eigen smaak en vraag een gratis proefdruk aan met de kortingscode 'PROEFDRUK'.

Tipitent geboortekaartje

Het tipitent kaartje is bij uitstek geschikt als geboortekaartje. Door de vier vlakken op de tipi kun je veel informatie kwijt, denk hierbij aan de naam, gedichtje, adres en eventueel informatie over een kraamborrel. Alle kaartjes kunnen worden gepersonaliseerd. Afbeeldingen, lettertype en kleuren zijn gemakkelijk aan te passen middels de 'online editor'.

Tipitent trouwkaart

Op zoek naar een originele trouwkaart? Dan zit je helemaal goed met de tipitent trouwkaart! Het kaartje is een echte eyecatcher en zal een mooi plekje in huis van de trouwgasten krijgen.

Uiteraard kun je ook een 'Save the date'-kaartje in tipivorm sturen.

Tipitent verhuiskaart

Maak van je verhuiskaart een feestje met de tipitent kaart. Het kaartje valt op door de leuke vorm waardoor jouw adreswijziging niet onopgemerkt voorbij zal gaan. Het kaartje is gemakkelijk naar persoonlijke smaak aan te passen met de 'online editor'.

Kaartenprintservice maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten functioneren en voor het verzamelen van statistieken over de werking van de website. Lees meer over ons cookiebeleid