Gratis proefdruk

Snel geleverd

Zelf online kaartjes ontwerpen

Geboortekaartjes dochter

Gefeliciteerd. Jullie verwachten een dochter. Ontwerp eenvoudig zelf het geboortekaartje onder 'geboortekaartjes dochter'. Hier vind je voorbeelden en vraag je makkelijk een gratis proefdruk aan. Het kaartje staat dan klaar in je account zodat je na de geboorte van jullie dochter alleen nog maar de bijzondere gegevens hoeft in te vullen. Bestel je het kaartje voor 14 uur dan wordt het dezelfde werkdag verzonden (met uitzondering van You and Me cards)

Toon filters

Geboortekaartjes dochter

Voor het uitzoeken van een kaartje voor jullie dochter zit je hier goed. Kies uit honderden geboortekaartjes. Teksten en foto's op het 'geboortekaartje dochter' pas je snel en eenvoudig aan met de online editor. Zo wordt het geboortekaartje van jullie dochter helemaal persoonlijk.

Geboorte tekst op kaartje dochter

De geboorte tekst bij de aankondiging van jullie dochter bepalen jullie natuurlijk helemaal zelf. Is het lastig om een tekst te bedenken? Doe idee├źn op door naar teksten op andere geboortekaartjes te kijken. Het is handig al wel rekening te houden met de lengte van je tekst bij het uitzoeken van een geboortekaartje. Kies uit honderden geboortekaartjes voor jullie dochter. Bij jullie tekst is vast een mooie kaart te vinden.

Foto op geboortekaartjes dochter

Een foto op het geboortekaartje is mogelijk. Er zijn veel kaarten waar jullie foto perfect op past. Kijk naar geboortekaartjes van het type 'foto' en je vindt een uitgebreid assortiment. De foto voeg je snel en makkelijk toe via de online editor.

Goedkope geboortekaartjes dochter

De kosten van geboortekaartjes verschillen flink. Wij hebben ook goedkope geboortekaartjes in ons assortiment. Tegen een lage prijs krijgt jullie dochter een mooi geboortekaartje. Een kaartje dat echt niet te herkennen is als een 'goedkoop geboortekaartje'. Bekijk ons assortiment en overtuig jezelf van onze lage prijzen.

Hippe geboortekaartjes dochter

Past 'hip en happening' helemaal bij jullie en jullie dochter? Dan hebben wij de hippe geboortekaartjes die daarbij passen. Zoals geboortekaartjes met een mooi schuifeffect, een bijzonder formaat en modern ontwerp.

Geboortekaartjes dochter hip en trendy

Geboortekaartjes dochter dieren

Bij ons kies je uit geboortekaartjes met 16 verschillende dieren. Zoals apen, beren en giraffen. En er zijn ook geboortekaartjes met kleinere dieren. Bijvoorbeeld hamsters, muizen en konijnen. Ook vissen en vogels ontbreken niet. Wij hebben honderden kaarten op voorraad. Daar kunnen jullie vast een passende geboortekaart voor jullie dochter vinden.

Kaartenprintservice maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten functioneren en voor het verzamelen van statistieken over de werking van de website. Lees meer over ons cookiebeleid