Gratis proefdruk

Snel geleverd

Zelf online kaartjes ontwerpen

Gender neutraal geboortekaartje

Gefeliciteerd jullie verwachten een kindje. Op deze website kun je terecht voor geboortekaartjes en allerlei soorten en maten. We hebben kaartjes specifiek voor jongens en meisjes, maar ook gender neutrale geboortekaartjes. Elk kaartje kun je naar wens aanpassen met de online editor. Ontwerp klaar? Vraag een gratis proefdruk aan met de kortingscode “proefdruk”.

Toon filters

Gender neutraal geboortekaartje

Op de pagina 'Gender neutraal geboortekaartje' kun je ideeën opdoen voor het perfecte geboortekaartje voor jullie kind. Het is ook mogelijk om een geboortekaartje voor een meisje of jongen aan te passen naar een gender neutraal geboortekaartje. Dit doe je gemakkelijk via de online editor.

Tekst op gender neutraal geboortekaartje

De geboortekaartjes op onze website bevatten vrijwel allemaal al een geboortetekst. Deze tekst kun je uiteraard naar wens aan passen met de online editor. Wat vind je van de volgende tekst, die voor zowel jongens als meisjes geschikt is.

Wanneer liefde leven wordt, krijgt geluk een naam.

Doe op deze website inspiratie op voor geboortegedichtjes.

Foto op gender neutraal geboortekaartje

Een leuke manier om de geboorte van je kleine aan te kondigen is met een foto op het geboortekaartje. Ook hierbij geldt weer; het kaartje kun je gemakkelijk aanpassen met de online editor. Ontwerp klaar? Vraag een gratis proefdruk aan met de kortingscode “proefdruk”.

Verschillende soorten gender neutrale geboortekaartjes

We hebben verschillende soorten gender neutrale geboortekaartjes. Denk hierbij aan tentkaarten, magneten en ook drieluiken.

Onderstaande kaart is een mooi voorbeeld van een gender neutrale drieluik.

Gender neutraal geboortekaartje met dieren

Dieren op een geboortekaartje kan zowel voor jongens als meisjes. Ideaal dus voor een gender neutraal geboortekaartjes! Bekijk op deze pagina al onze geboortekaartjes met dieren.

Gender neutraal geboortekaartje zelf ontwerpen

Weet jij al precies hoe jouw gender neutrale geboortekaartje eruit moet komen te zien? Ga dan in ons menu naar 'blanco' en ontwerp je eigen kaartje. Met onze ontwerptool kun je gemakkelijk tekst en afbeeldingen toevoegen. Klaar met je ontwerp? Vraag een gratis proefdruk aan met de kortingscode “proefdruk”.

Kaartenprintservice maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten functioneren en voor het verzamelen van statistieken over de werking van de website. Lees meer over ons cookiebeleid